Aamuisin aika yleinen setti jota käytän aamujuomaani blenderillä tehdessä on seuraavanlainen:
Aina yksi avokado
Pakastemarjoja. Nyt viimeisimmät ollut mustaherukoita ja pihlajanmarjoja.
Pinaattia. Pitää saada rautaa!
Auringonkukan siemeniä.
Varsiselleriä yksi tai kaksi vartta. Lisään tämän käyttöä tottuessani makuun, joka jo nyt jää hyvin piiloon!
Pähkinäsekoitus. Hyvä antaa seistä vedessä yön yli, jotta liukenee myrkyt pois.
Lollo rossoa, tammenlehtisalaattia tai jotakin värikästä ja tummaa salaattia.
Pieni pala inkivääriä.
Makeutus steviajauheella. Seuraavaksi kokeilen laadukkaan luomuhunajan kanssa.
Vettä haluamansa koostumuksen saavuttamiseksi.
Seuraavia käytän satunnaisemmin:
Joskus porkkanaa.
Välillä banaani tuomaan lisämakeutta.
Erilaisia marjoja.
Sitrushedelmiä estämään tummumista ja pientä virkistävää kirpeyttä.
Joskus hedelmiä, mutta yleensä nämä menevät mehuprässiin.
Nämä aamupalapirtelöt ovat koostumukseltaan joskus vähän paksuhkoja ja tummuvat, mutta maku on kuitenkin yleensä makeahko ja kaikki ne maut joita pelkäät, jäävät kyllä taustalle hyvin vahvasti!
Tervettä menoa aamuun
Tiina
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti