lauantai 6. joulukuuta 2014

Final Report and relaxation!

Kotona vihdoinkin! Viimeisellä lennollani Lontoosta Helsinkiin sain olla yksin kokonaisella kolmen penkin rivillä ja yllättävän nopeasti meni se lento ;) Silmät kiinni ja auki, niin perillä oltiin!

Suomeen ulos tultaessa oli pakko todeta että lämmin maa tämä on! +2c on täällä tosi lämmin jotenkin vaikka satoi vettäkin... Kanadassa sama tuntui kylmältä!

Huomasin Helsingin lentokentän olevan panostanut uusiin penkkeihin joilla maata lentoa odottaessa ja violetti väri on lisääntynyt kaikkialla, kuten muillakin kentillä paljolti... myöskin panostanut maamme mainostamiseen, varsinkin lapin! Poroja, revontulia jne...

Ihana nähdä koirani ja nukkua puhtaissa lakanoissa omassa pedissä makeat 12h, sekä syödä oikeaa leipää ja itse tehtyä pizzaa! Saunan rentouttava lämpö ja kosteat löylyt!


Vähemmän mukavia asioita ovat roskapostien tyhjennys... joka on vieläkin kesken, arvosteluiden kirjoittaminen hostelleille, joista sain ehkä kolmanneksen tehtyä. Laskujen ja muiden paperien läpi käyminen. Tavaroiden purku.

Iso tietokoneeni tuntuu todella oudolta jättinäytöllään ja hiiren käyttö on kuin opettelisi pyörällä ajamaan uudestaan :D Miljoonia pieniä asioita pitää palauttaa mieleen, kuten kuinka tehdä töitä töissä ylihuomenna! Tai herätä, pukea, sekä syödä :D

Kuvien varmuuskopiointi on menossa parhaillaan ja vie aikamoisen tovin! Kuvia ei edes ole kuin jotakin vajaa pari tuhatta! Eli julkaisukelpoisia tulee olemaan vain ehkä 50-100... saa nähdä. Ei edes näyttänyt kahdessa sekunnissa kovin kummoisilta, mutta kyllä helmiä löytyy joukosta paljon kun alkaa etsimään!


Nyt jos alkaisi tekemään "tärkeämpiä" asioita kuin kirjoittaa tätä, kuten sähköpostieni läpikäynti, pizzani syönti vielä lämpimähkönä... ja eurovision song contest porukalle laittaa viestiä että ollaanko oikeasti menossa ja kuinka monta! Ilmeisesti ollaan menossa, sillä muutama on oikeasti lähdössä :)
Liput on tietääkseni tulossa myyntiin aivan piakkoin!

Palaillaan kun jaksetaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti